Monday, May 10, 2010

Penang Butterfly Farm


Gambar yg diambik kali ni dekat Penang Butterfly Farm. Masih lagi dalam proses pembelajaran dan gambar2 di bawah adalah hasil mencuba segala setting. Thanks to shahrol sebab sudi temankan aku. Kalau dia xda x jadi jgk plan ni.







5 comments:

hantu3008 said...

kalu bukan aku yang teman, sapa lagi, hahahaha

sufi85 said...

terima kasih kat hglaa.. bila nak beli kamera? azri panjang pun ada kamera dah..

s69627 said...

takdak duit nak beli... bukannya murah kamera tu.. nak beli yang seribu lebih, takut tak best lak nanti.. tunggu la setahun dua, kot2 ada rezeki, aku beli. hehehehe

sufi85 said...

berjanggut nak tgu..mat khir pun dah ada sebijik..d50.. dia beli 2nd hand..

s69627 said...

chet. ni yang buat aku berbulu. adoi la.. duit2.. di mana kau duit.??